Punëtor dhe të thjeshtë, dhe për të marrë në fund.

Guatantee e klientit

Mr.Mickey është teknik nga GJJ, të sigurojë & nbsp; një zgjidhje të ndaluar për klientin.

Huaj shitjes objektit:
Jiaxing Jingyang Makineri Ndërtimi Co, Ltd, themeluar shpërndarësit jashtë vendit, ne të mbrojtur përfitim distributorit.
Ne ofrojmë mbështetje teknike dhe të shërbimit brenda periudhës së garancisë.

1-1PS001091G92

CILËSISË &  INSPEKTIMI

1: Blerësi mund të kryejë inspektimin e cilësisë së produktit, pas përfundimit të produktit.
2: Blerësi mund të vazhdojë inspektimin e mësipërme nëpërmjet Blerësi & rsquo; s inspektorët ose nëpërmjet fotografive dhe / ose film të paraqitura nga Shitësi.
3: Shitësi duhet të vini re përfundimin e çdo procesi që blerësi për inspektimin e produktit.
4: Të gjitha kosto shtesë që rrjedhin nga inspektimi dhe shpagimin e duhur për inspektimin dhe / ose ndryshimin e Produktit do të përballohen nga Shitësi.
5: Në rast të humbur ose injoruar ose procedim ndonjë hap për të prodhuar produkt neglectfully, shitësi duhet të dëmshpërblejë 10,000 USD si dënim nga zbritje nga pagesa bilancit.

Dorëzimi dhe dënimi për vonesë në dorëzimin
1: Kohë për dorëzim: Produkti do të mbërriti në portin e destinacionit në kohë të bazuar në listën e kontratës.
2: Përveç arsye të forcës madhore, në rast të vonesës, shitësi duhet të dëmshpërblejë 1.0% të vlerës së kontratës për çdo ditë vonesë.
3: Në rast të vonesës, tejkalon 30 ditë nga data e caktuar, blerësi ka të drejtë të zgjidhë këtë kontratë dhe shitësi duhet të:
       (1) Kthimi i hereinabove pagesën avancuar.
       (2) të paguar dënimin sipas 30% të hereinto vlerës së kontratës.
4: Natural fatkeqësi, shpërthim, zjarri, përmbytja, tërmeti, lufta, etj e cila është përtej kontrollit të arsyeshëm të palëve do të konsiderohen si forcë madhore dhe çdo dëmet në mall për shkak të forcës madhore do të këshillohet nga partisë përballë forcës madhore për palën tjetër brenda periudhës prej 5 ditëve nga ndodhja e forcës madhore. Të dyja palët duhet të konfirmohet me shkrim brenda 7 ditëve pas dhe së bashku me certifikatën nëse forca madhore të lëshuara nga organet kompetente qeveritare për pranimin ose jo pranimit. Përtej kësaj kohe, rrethana forca madhore nuk do të merren në konsideratë.
5: Në rast se Shitësi papritmas përfundon kontratën pa Blerësi & rsquo; s faji, shitësi duhet të kthejë 20% të paymentand avancuar të ngarkohet barabartë me 8% të vlerës së kontratës, së bashku me të gjitha humbjet përkatëse për blerësit.

GARANCI:
1: Shitësi garanton produktin 12 muaj nga data e operimit komercial të produktit, ose 16 muaj nga data e dorëzimit, cilado që vjen e para.
2: Shitësi është përgjegjës për çdo defekt për shkak të materialeve ose mjeshtëri të keqe të shpallura brenda periudhës së garancisë.
3: Shitësi do të jetë përgjegjës edhe më tej për të gjitha dëmet dhe / ose të & nbsp; humbjet që dalin nga Shitësi & rsquo; s faji brenda dhe / ose pas periudhës së garancisë.
4: Në rast të fatkeqësisë, Blerësi do të informojë atë për shitësit dhe brenda 02 ditëve, Shitësi duhet të dërgojë përfaqësuesin e tij apo teknik për këtë faqe interneti për të kontrolluar probleme.
5: Nëse probleme të tilla teknike përcaktohet si Shitës & rsquo; s përgjegjësi, Shitësi ka detyrimin për vendosjen atë në brenda 3 ditësh duke dërguar mallra të reja për zëvendësimin ose rinovimin dhe mban të gjitha ndryshimet dhe shpenzimet lidhur veç kësaj.

Kushtet Ndryshme
1: Të gjithë dosja formal duhet të konfirmohet me e-mail në mënyrë që të mbrojë çdo parti & # 39; s përfitim.
2: Çdo ndryshim dhe / ose klauzolë shtesë duhet të bëhet me marrëveshje të të dy palëve.
JiaXing Jingyang Makineri Ndërtimi Co, LtdWhatsApp Online Chat !